Sancaktepe Belediyesi tarafından ilçe genelinde üç meydanda Cuma namazı sonrası camilerde halka aşure dağıtıldı.

Muharrem ayının güzelliklerini vatandaşla paylaşma düşüncesi ile Samandıra, Yenidoğan ve Paşaköy meydanları ile birlikte ilçe genelindeki birçok camide toplamda 20 bin kişiye Cuma namazı çıkışı aşure dağıtan Sancaktepe belediyesi halkın yoğun ilgisi ve memnuniyeti ile karşılaştı.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve Kaymakam Feyzullah Özcan dağıtıma katılarak, vatandaşlara aşure ikramında bulundu. Halkla bütünleşmeyi belediye olarak çok önemsediklerini belirten Başkan Erdem, “Hicri yılbaşımızın ve aşure gününün tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Muharrem ayımız inşallah birlikteliğimize vesile olur, birlik ve beraberliğimizi pekiştirir, zaten burada gördüğümüz ortamda bunun bir göstergesidir” şeklinde konuştu.

Aşure ikramını kabul eden vatandaşlar da Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem ve yönetici ve çalışanlarına teşekkür ederek, "İçinde kardeşlik, dostluk ve paylaşım olan bu güzel ayı yaşamaktan dolayı çok mutluyuz. Bu güzel organizasyon için yetkililere teşekkür ediyoruz" diye konuştu.