Beylikdüzü Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında Karadeniz müziğinin sevilen sanatçısı Selçuk Balcı’nın sahne aldığı konser düzenledi. Konserde birbirinden güzel Karadeniz müzikleri seslendiren Balcı, Beylikdüzülü vatandaşlara eğlenceli bir gece yaşattı.

Ramazan ayı boyuncu çeşitli etkinlikler organize eden Beylikdüzü Belediyesi, Ramazan’ın ikinci gününde, ’Bir Kalem Aranıyor’ isimli çocuk tiyatrosunu vatandaşlarla buluşturdu. Çocukların ve velilerin ilgiyle takip ettiği oyun, izleyenlerden büyük alkış topladı. Tiyatro sonrası Yaşam Vadisi’ndeki etkinlik alanında Paul Dwyer ile sahne alan Karadeniz müziğinin sevilen ismi Selçuk Balcı, söylediği Karadeniz türküleriyle dinleyenlere keyifli bir akşam yaşattı. Gece boyu hayranlarının hep bir ağızdan şarkılarına eşlik ettiği Selçuk Balcı, istek parçalarını da seslendirerek sevenlerini kırmadı. Yoğun katılımla gerçekleşen konser, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

"Müzik hiçbir zaman susmasın istiyoruz"

Konser sonrası dinleyenlerine teşekkür eden Sanatçı Selçuk Balcı, "Türkiye’de gündem çok çabuk değiştiği için ilk önce eğlence sektörü etkileniyor. Ama biz bir şekilde sanatımızla, müziğimizle gittiğimiz yerde Karadeniz’i ve müziğimizi temsil ederek ayakta durmaya çalışıyoruz. Müzik hiçbir zaman susmasın istiyoruz. Müzik sadece eğlenmek değil, bazen hüzünlenmek, bazen duygulanmaktır. Müzikle insanlar arasındaki iletişimi geliştiriyoruz. Burada hiç kimse birbirini tanımıyor ama herkes müzik sayesinde bir araya gelmiş bizleri dinliyor. Müzik kardeşliği temsil ediyor aslında. Bir arada yaşamayı temsil ediyor. Müzik hiçbir zaman susmasın" diye konuştu.