Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, ilçenin en büyük pazarı olan Pazartesi pazarını gezerek vatandaşlara pazar çantası hediye etti. Türkmen, “Bu pazar işi bizim Anadolu’dan gelen kültürümüz. Hem uygun fiyatlara alıyorlar malzemeleri, ürünleri hem taze oluyor, hem de ilk elden aldıkları için güveniyorlar” dedi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Fıstıkağacı Merkez Mahallesi’nde bulunan Pazartesi pazarını ziyaret etti. Üsküdar AK Parti İlçe Başkanı Halit Hızır ile semtin en büyük pazarı olarak bilinen Pazartesi pazarını gezen Başkan Türkmen burada esnaflarla sohbet etti ve ardından alışverişe gelen vatandaşlara pazar çantası hediye etti.

Başkan Türkmen, “Pazar gördüğünüz gibi çok güzel çok hareketli. Bizim pazarlarımız, esnaflarımız, bakkallarımız, dükkanlarımız, marketlerimiz gerçekten hareketli ve bereketli. Hem o alışveriş zevkini tadıyorlar hem de insanlar tabi bir aş, bir ekmek getirme mücadelesi adına güzel işler bunlar. Bizin Üsküdar’daki pazarcı esnafımız çok düzgün insanlar. Pazarlardan alışveriş yapan hemşirelerimizde pazarcılığı çok seviyorlar. Bu pazar işi bizim Anadolu’dan gelen kültürümüz. Hem uygun fiyatlara alıyorlar malzemeleri, ürünleri hem taze oluyor, hem de ilk elden aldıkları için güveniyorlar. Birazda güven meselesi” dedi.

Türkmen, “Bizde ara sıra pazarlarımızı hem ziyaret edip hem de esnafımıza merhaba demek için fırsat bulduğunca geliyoruz. Bugünde Üsküdar’ımızın en büyük pazarı Merkez Mahallemizde pazartesi pazarıdır. Bir mahallenin başından sonuna kadar muazzam bir pazar esnafımız ve halkımızla birlikteyiz. Bugün ilçe başkanımızla beraber pazarımızı ziyaret ediyoruz. Gelmişken ve pazarı dolaşırken alışveriş yapan vatandaşlarımıza çok güzel pazar çantası hediye ediyoruz” diye konuştu.