İstanbul Valisi Vasip Şahin, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Kısa süre önce İstanbul Valisi Vasip Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Kadıoğlu’na Vali Şahin tarafından iadei ziyaret gerçekleştirildi. Kısa süre önce İstanbul Valisi Vasip Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Kadıoğlu’na Vali Şahin tarafından iadei ziyaret gerçekleştirildi.

“ESENYURT ‘TA EĞİTİME HIZ VERİLDİ”

Vali Şahin, Esenyurt ’un, İstanbul’da hızla gelişen ilçeleri arasında bulunduğunu ve büyük gelişim gösteren ilçenin eğitim, sağlık, spor ve sosyal çalışmalarında İstanbul Valiliğinin desteğinin her zaman olacağını ifade etti.

Esenyurt Belediyesi Başkanlık Makamı şerefiye defterine duygu ve düşüncelerini yazan İstanbul Valisi Vasip Şahin’e, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu tarafından el işlemeli vazo hediye edildi. Ziyaretten son derece memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Kadıoğlu, ilçe hakkında Vali Vasip Şahin’e bilgi verdi. Başkan Kadıoğlu Esenyurt ’ta nüfusun hızla artmasıyla birlikte eğitime büyük hassasiyet gösterdiklerini belirtti. İlçede 24 yeni okul için protokol çalışması yapılırken, hayırsever bir vatandaş tarafından yapılacak yeni okul için Vali Vasip Şahin tarafından protokol imzaları atıldı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Esenyurt ‘ta yapılması planlanan yeni bir okul için hazırlanan protokol imza merasimi ardından ilçeden ayrıldı.