Zeytinburnu Belediyesi Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM), Zihinsel Engelliler Bilgi Yarışması’nda rakiplerini yenerek birinci oldu.

Zeytinburnu Belediyesi Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM) ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Engelliler Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Zihinsel Engelliler Bilgi Yarışması finali, Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. 20 sorunun sorulduğu bilgi yarışması finalinde; Ataşehir Özel Eğitim Okulu, Eyüp Özel Eğitim Okulu, Kadıköy Şöhret Kurşunoğlu Özel Eğitim Okulu ve Zeytinburnu Belediyesi AKDEM mücadele etti. Çeşitli gösterilerle renk katılan Zihinsel Engelliler Bilgi Yarışması’nda ter döken AKDEM öğrencileri ise finalde birinci oldu. Kıyasıya rekabet içinde geçen bilgi yarışmasına, Zeytinburnu Belediyesi Başkan Yardımcısı Gönül Demir, yarışmacı aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Yarışmanın birincisi Zeytinburnu Belediyesi AKDEM öğrencisi Sema Gülmez, yarışmayı kazandıkları için çok mutlu olduğunu söyledi.

Zeytinburnu Belediyesi Başkan Yardımcısı Gönül Demir’in öğrencilere çiçek vermesi ve ardından gerçekleştirilen gösterilerle program sona erdi. Finalde dereceye giren engelli öğrencilere ödül verilecek.