İzmir sanayisinin en önemli merkezi olan Torbalı’da üretimini sürdüren fabrikalara Vali Mustafa Toprak ve Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez tarafından motivasyon ziyaretlerinde bulundu.

Üretim geçmişi 100 yılı aşan deri fabrikasında incelemelerde bulunanİzmir Valisi Mustafa Toprak ve Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, şirket sahiplerinden Erol Güzelcan ve Aziz Güzelcan’ı kutladı.

İzmir Valisi Mustafa Toprak, kurumsallaşmış onlarca yatırımı Torbalı’da görmekten memnunluk duyduğunu belirtti.

YATIRIMCIYA BAŞKAN ÇAĞRISI

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez ise ilçenin köklü, geleneksel bir endüstriyel birikime sahip olduğunu, Torbalı’da yatırım yapan ve yapacak bütün girişimcilere her türlü katkıyı sunacaklarını belirterek şunları söyledi: “Bürokrasiden, engellerden, istemezukçuluktan bıkan, korkan bütün yatırımcıları ilçeme davet ediyorum. Yatırımcım arasın, kapısına ben giderim. İlçemiz yetişmiş insan gücü, altyapı olanakları, limana yakınlığı, her türlü ulaşım ve altyapı olanaklarıyla yatırımcıya hazırdır” dedi.

Vali Mustafa Toprak ve Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, tarafından ziyaret edilen Ege Suni Deri Fabrikası, 20 bin metrekare içerisinde yaklaşık 10 bin metrekarelik kapalı alana sahip, yıllık 14 milyon metrekare üretimle hizmet veriyor.