AK Parti Bayındır İlçe Başkanı Uğur Demirezen, 8 Kasım’da yapılacak ilçe kongresi öncesi basın açıklaması yaparak, birlik-beraberlik çağrısı yaptı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan delege seçimlerinde 400 delegenin seçildiğini söyleyen Demirezen yaptığı açıklamasında şunları söyledi;

“Partimizde oluşan güzel atmosferin ve huzur ortamının devam edeceğini herkesin bilmesini isterim. Kongrenin getireceği yeniliklerle birlikte gücümüze güç katacağız. 20 asil, 20 yedek üyemiz yönetimimizi oluşturacaktır. Kongremiz Yeni Türkiye yolunda Bayındır için yeni bir adım olacaktır. Kongremizden sonra çok daha hızlı ve yoğun bir şekilde genel seçim çalışmalarına başlayacağız. Genel merkezimiz il ve ilçelerde kongrelere tek adayla gidilmesi kararı aldı. İlçemizde de benimle devam edilmesi takdir edildi. Göreve geldiğimiz günden bu güne ekibimizle bu görevi layıkı ile yapmaya gayret gösterdik. Kongre sonrasında da bu azim ve gayretimizin çıtasını daha da yükselteceğiz. Bu partide her görev kutsaldır. Hükümetimizin ilçemize yaptığı yatırımları halkımız görüyor. Bayındır için ne gerekiyorsa her zaman olduğu gibi yapmaya hazırız. 08 Kasım 2014 Cumartesi günü Bayındır Belediyesi Düğün Salonu’nda saat 14.00’de gerçekleştireceğimiz kongremize il yönetim kurulu üyelerimiz ve milletvekillerimizden katılım olacaktır. Tüm üyelerimizi de kongremize bekliyoruz” dedi.