AK Parti Genel Merkezi’nce alınan kararla Balçova İlçe Başkanı görevinden Konak İlçe Başkanı görevine getirilen Temel Yıldırım, teşkilatıyla ’veda’ toplantısı gerçekleştirdi. Duygusal anların yaşandığı toplantıda Yıldırım, "Görevimiz süresince AK Parti’nin gücünü Balçova’da cümle âleme gösterdik" dedi.

AK Parti Balçova İlçe Binası’nda geniş katılımla yapılan toplantıya, 7 Aralık’ta yapılacak Balçova Kongresi’nde başkanlık için tek aday olan AK Parti Balçova Belediye Meclis Üyesi Av.Evrim Özen’in yanı sıra AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Cansu Sema Bozkurt, parti teşkilat kademeleri ve belediye meclis üyeleri katıldı.

"AK PARTİ’NİN GÜCÜNÜ CÜMLE ÂLEME GÖSTERDİK"

Toplantıda Yıldırım, teşkilatıyla birlikte görev süresi boyunca Balçova’da AK Parti’nin gücüne güç kattıklarını vurguladı. Emeği geçenlere teşekkür eden Yıldırım, "1 yılı aşkın süredir görevdeyiz. Bu süre içerisinde bu kutlu davaya kendimizi adayarak yoğun bir çalışma dönemi geçirdik. Mahalle başkanlarımızdan tutun da meclis üyelerimize kadar çalışmalarımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sizleri tanıyarak ailem biraz daha genişledi. Balçova’da AK Parti’nin varlığını, gücünü cümle aleme gösterdik. Burada sizlerin fedakarlı çalışmaları neticesinde, gönüllerimizi birleştirerek yaptığımız hizmetlerle bir başarı yakalandı. Bu başarı neticede bu ilçeden 2 başkan daha çıkardı. Sizlerin desteğiyle başarılı olduk ve bu başarımız takdir edilerek Konak İlçe Başkanı olarak görevlendirildik. Bugün burada veda için toplanmış olsak da aslında yine hep birlikte olacağız. Bizim için her son aslında bir başlangıçtır" diye konuştu.