İzmir’in Aliağa ilçesinde, 55 kişilik Sinema Senfoni Orkestrası tarafından verilen yılbaşı konseri, izleyenlere keyifli bir gece yaşattı. Konserde, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ise, Walter Murphy’nin Beethoven’ ın 5’inci Senfoni uyarlamasını yönetti.

Aliağa ilçesinde, 2015’e sayılı günler kala Sinema Senfoni Orkestrası tarafından verilen yılbaşı konseri, izleyenleri büyüledi. 55 kişilik profesyonel sanatçı tarafından verilen konser, sanatseverlere heyecan dolu bir gece yaşattı. Aliağa Enka Spor Salonu’nda gerçekleştirilen konsere, vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. 55 kişilik orkestra, unutulmaz filmlerin melodilerinden oluşan 15 parçayı, güçlü yorumuyla sanatseverler için seslendirdi.

Yeni yılın sağlık ve mutluluk getirmesini dileyen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, sanatçıları ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Acar, "Şefimiz Hakan Şensoy’u, sanatçımız Zeynep Önkaya’yı ve tüm saz üstatlarımızı Aliağa’da ağırlamaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz. Bizlere çok güzel bir gece yaşattınız. Hepinize tekrar çok teşekkür ediyorum. 2014 yılı benim için özel bir yıl. Sizlerin teveccühü ile Aliağa’nın Şehr-i Emin’i olmanın sorumluluğunu aldım. Bu sorumluluğun da bilincindeyim. Şunu biliniz ki, 2015 yılı Aliağa’nın yılı olacak. İnşallah hep birlikte, hep güzel günleri yaşayacağız. Hepinizin, sevdiklerinizin ve tüm Aliağamızın 2015 yılını şimdiden kutluyorum" dedi.