Güzelbahçe’de yeni hizmete giren Beyfi Kurs’larının düzenlediği çocuklara arası ‘Atatürk’ü Seviyoruz “ konulu resim yarışması büyük ilgi görüyor.

Hasan Yaman Tiyatro Kültür Sanat Derneği’ne bağlı Beyfi Kurs Merkezi’nin 10 Kasım Atatürk’ü anma gününe özel düzenlediği “Atatürk’ü seviyoruz konulu resim yarışması iki kategoriden oluşuyor. Yarışma anasınıfı, 1.2.3. sınıfların yanı sıra 4.,5.,6.,7.8., sınıflar arasında olmak iki kategoride olacak. Güzelbahçe dışında tüm yarımada okulları kapsayan yarışmaya katılacak çocuk ressamların, 7 Kasım Cuma gününe kadar, ister okul resim öğretmenleri, isterse Yalı Mahallesi 320 sokak 6-1 deki Beyfi Kurs Merkezine iletmeleri yeterli olacak. “Atatürk’ü Seviyorum” konulu yarışma için çocukların serbest teknikle 35-50 boyutunda yapabilecek. Üç derece haricinde mansiyon ve sergilenmeye değer eserlerin seçileceği yarışma, 8 Kasım’da açıklanacak ve 9 Kasım Pazar günü saat 15.00’de Beyfi Kurs Merkezi Tiyatro salonunda Atatürk’ü anma programında tablet, boya takımı, madalya gibi ödüller verilecek.

’’Çocuklarımıza başöğretmenimiz, liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatmak ve çocuk sevgisini aşılamasını amaçladığım yarışmamızın duyurularını mümkün olduğu kadar okullarımıza astık. Duyuramadıklarımıza da basınımızın desteğiyle duyuruyoruz. Yarımadadaki tüm çocuklarımıza bu yarışma açıktır’’ diye konuşan Hasan Yaman Tiyatro Kültür Sanat Derneği başkanı Eylem Yaman Şen, “Çocuklarımıza başöğretmenimiz, liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatmak ve çocuk sevgisini aşılamasını amaçladığım yarışmamızın duyurularını mümkün olduğu kadar okullarımıza astık. Eminim ki Güzelbahçe ve çevre ilçelerdeki çocuklarımızın Atatürk Sevgisi renklerle kağıtlara dökülecek ve biz burada ilk önce onları sergileyecek ve ödüllendireğiz” diye konuştu. Şen “9 Kasım Günü Büyük önderimizi bu mütevazi dernek kurs merkezimizde anarak, yarışmanın sergi açılışında tüm ressam adayı çocuklarımızı bekliyoruz” şeklinde konuştu.