Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila yerinden yönetim anlayışıyla gerçekleştirdiği gezilerini Doğanlar Mahallesi ile sürdürdü. Sokak sokak gezdi, mahalle kahvesinde çay içti, pazaryerinde alışveriş yaptı. Sorunları çözmek için önce doğru tespitin yapılması gerektiğini ifade eden Başkan Atila, "Bu nedenle mahalle gezilerine büyük önem veriyoruz. Sorunları yerinde görüp, en uygun çalışmayı en hızlı şekilde gerçekleştiriyoruz” dedi

Katılımcı ve yerinden yönetim anlayışıyla yapılacak hizmetleri, çalışma ve yatırımları vatandaşlarla birlikte belirleyen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, rutin hale getirdiği mahalle gezilerine Doğanlar Mahallesi ile devam etti. İZSU Kanalizasyon Daire Başkanı Onur Demirci’nin de katıldığı incelemelerde Başkan Olgun Atila’ya Doğanlar Mahallesi Muhtarı Eyüp Küçük, ilgili birim müdürleri ve belediye meclis üyeleri eşlik etti.

Özellikle ıslah edilmesi gereken dere yatakları ve park yapılabilecek alanlarda incelemelerde bulunuldu. Eksikleri tespit edip, vatandaşların isteklerini tek tek not alan Atila, ilgili müdürlerden gerekli çalışmaların yapılmasını istedi. Başkan Olgun Atila, mahalle kahvesinde oturduğu vatandaşlarla bol bol sohbet edip, çay içti. Doğanlar Mahallesi Pazaryeri’ni de gezen Atila, alışveriş yapan vatandaşlar ile bol kazanç dilediği esnafın sorunlarını dinledi. Tezgah sınırlarının dışına çıkan ve kapalı alanda pazar şemsiyesi açanları ise uyardı. Başkan Olgun Atila, Doğanlar Pazaryeri’nden alışveriş de yaptı.

Sorunları çözmek için önce doğru tespitin yapılması gerektiğini ifade eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Bu nedenle mahalle gezilerine büyük önem veriyoruz. Eksikleri ve sorunları yerinde görüyor, dinliyoruz. Muhtarlar ve mahalle sakinleri de taleplerini bizlere doğrudan iletiyor. Böylece ilgili yere daha çabuk hizmet götürüyor ve en uygun çalışmaları yapıyoruz” diye konuştu.