İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu, geleneksel hale gelen “Belediye Başkan Eşleri Buluşması"nda bu kez geçmiş dönemlerde görev yapmış ilçe belediye başkanlarının eşlerini ağırladı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu’nun başlattığı ve geleneksel hale gelen “Belediye Başkan Eşleri Buluşması"nda bu sefer geçmiş dönemlerde görev yapan belediye başkanlarının eşleri vardı. 2004-2009 ile 2009-2014 yılları arasında görev alan belediye başkanlarının eşlerini Tarihi Asansör’de ağırlayan Dr. Kocaoğlu, konuklarıyla bol bol sohbet etti. Yeniden bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren, Türkegül Kocaoğlu, “Hepinizi çok özlemişim. Sizleri görünce dostluğumuzun eskimediğini hissettim. Sevgi böyle bir şey. Bizler protokol duyguları olmadan başkan eşleri olarak önce arkadaş, sonra dost olduk. Bunu başardığımız için çok mutluyum” diye konuştu.

Türkegül Kocaoğlu’nun önderliğinde bir araya gelmekten büyük sevinç duyduklarını söyleyen başkan eşleri ise ilçelerinde yaptıkları çalışmaları anlattı, daha sık bir araya gelme ve gezi düzenleme kararı aldı. Seyrek eski Belediye Başkanı Nurgül Uçar ise vefanın çok önemli bir duygu olduğunu vurgulayarak, başkan eşlerini yeniden bir araya getirerek vefa örneği gösteren Türkegül Kocaoğlu’na teşekkür etti. Tarihi Asansör’deki buluşmaya Zeliha Şaner, Servet Korkmaz, Sunay Kantar, Ulviye Üreten, Havva Çakır, Ayten Cinkılıç, Selvet Oğuz, Fatma Toklu, Mukaddes Yasa, Hanife Tütüncü, Radife Şengül, Ebru Avkıran, Derya Demirağ, Nurşen Fatma Ürkmez, Emine Rüzgar, Emine Soyoğlu, Nilüfer İnce, Lütfiye Karakayalı, Feyza Karaosmanoğlu, Nurdan Şahin, Afet Uygur, Ferah Batur, Tülin Çapuk, Esin Türkmen, Ayşe Doğu, Gülfer Keskin, Yücel Keskin, Gülay Demirel, Gülizar Bora ve Sedef Tunçay katıldı.