Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez hakkında, bir internet sitesi tarafından akaryakıt istasyonlarıyla ilgili yayımlanan haberle ilgili açıklanan kararda mahkeme, bütün yayınların kaldırılması kararını aldı.

Bir internet sitesi tarafından Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez hakkında yapılan haberlerle ilgili mahkeme kararını verdi. Akaryakıt istasyonlarını konu alan söz konusu haberdeki içeriklerin kaldırılmasına karar verilirken, Başkan Görmez, kararı değerlendirdi. Görmez, basın ve haber özgürlüğünden yana olduklarını; ancak söz konusu haberin doğrudan kendisini, onurunu hedef aldığını ve şahsını itibarsızlaştırmaya yönelik olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Mahkeme kararlarına yansıyan beyanların tamamında servis edilen haberin bilgilendirme değil, şahsıma saldırı dolduğunu, gerçekleri yansıtmadığı, bunun bir önceki dönemin belediye başkanı tarafından tezgahlandırıldığı ortaya çıktı. İlgili site hakkında hem yayını durdurma, hem de tekzip kararı çıktı. Yasal süreç devam edecek. Çamur at izi kalsın çabasıyla araştırılmadan, soruşturulmadan, görüşümüz alınmadan yapılan bu karalama haberi yargıya taşımak zorunda kaldım. Keşke önceden bize sorulsaydı. Belgeleri biz kendilerine verirdik. Bir önceki dönemin belediye başkanına da bir çift sözüm var. Lütfen adam gibi siyaset yapsın. Çıksın hizmetleri, yatırımları, son 3 yılda Torbalı nereden nereye geldi onu konuşalım. Kaçak dövüşüp medyayı böylesine konularda emelleri için kullanmasın."