Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, AK Parti Milletvekili Kerem Ali Sürekli ve AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar ile birlikte, ilk çat kapı iftar ziyaretini Atatürk Mahallesi’nde yaşayan Aksu ailesine yaptı.

Ramazan ayı dolayısıyla iftar sofraları kuran Kemalpaşa Belediyesi, iftar sofralarının yanı sıra ihtiyaç sahibi ailelere yekem dağıtımı da gerçekleştiriyor. Bu hizmetlerin yanı sıra Belediye Başkanı Arif Uğurlu çat kapı iftar ziyaretleri gerçekleştirip, vatandaşların iftar sofralarına konuk oluyor. AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli ile birlikte Zübeyde Aksu’nun evine konuk olduk. Aksu’nun paylaştıkça çoğalan bir anlayış ile kendilerini ağırladığını kaydeden Başkan Uğurlu, “Belediye olarak ilçemizde iftar sofraları kurduk. Ayrıca ihtiyaç sahibi ailelerimize hem sosyal marketimiz aracılığıyla hem de araçlarla yemek dağıtımı ve yardım yapıyoruz. Biz belediye olarak her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Ama Ramazan ayı bir başka oluyor. Bugünde çok kıymetli vekilimiz ve ilçe başkanımız ile birlikte Zübeyde kardeşimizi ziyaret edip iftar sofrasına misafir olduk. Ekmeğini bizimle paylaşan hanım kardeşimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan’a teşekkür

Uğurlu, maneviyatı hiçbir şeyle değişilmeyecek bu ayda yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi ailelerin gönüllerini hoş tutmak ve mutlu etmek için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirterek, “İftar sofrasına konuk olduğumuz bu kardeşimizin de bazı ihtiyaçlarının olduğunu ve işe ihtiyaç duyduğunu tespit ettik. İnşallah hem iş ihtiyacını hem de diğer ihtiyaçlarını karşılayacağız” şeklinde konuştu.

AK Parti İzmir Milletvekili ve Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Kerem Ali Sürekli ise böyle bir iftar sofrasında olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, AK Parti olarak her zaman vatandaşlarının yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyledi. Sürekli çalışmalarından ötürü Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu’ya da teşekkür etti.