Bayraklı Belediyesi, Osmangazi, Adalet, Çay ve Onur Mahalleleri’ne yeni park ve yeşil alan kazandırmaya hazırlanıyor. Dört mahallede toplam 11 bin 633 metrekarelik alanda planlanan yeni parklarda, oyun ve oturma gruplarından çay bahçesi ve süs havuzlarına, basketbol sahasından, tartan pist ve spor aletlerine kadar birçok faaliyet alanı bulanacak.

Osmangazi, Adalet, Çay ve Onur Mahallesine dört yeni park kazandırmak için kolları sıvayan Bayraklı Belediyesi, mevcut parklarda da yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Dört mahallede toplam 11 bin 633 metrekarelik park yapımını sürdüren Bayraklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Osmangazi Mahallesi 617 sokakta 5 bin 404 metrekare, Çay Mahallesi 2129 sokakta bin 502 metrekare, Adalet Mahallesinde bin 235 metrekare ve Onur Mahallesi’ndeki Körfez Evlerine 3 bin 492 metrekarelik alanda park yapacak. Çalışmalar sonlandığında vatandaşların spor yapabileceği, aileleri ile güzel vakit geçirebileceği yeni parklara ve yeşil alanlara kavuşmuş olacak.

BAYRAKLI PARKLARIYLA GÜZEL

Parkların kısa sürede tamamlanması için çalıştıkların sürdüğünü belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Halkımızın nefes alacağı, çocuklarıyla hoş vakit geçireceği dinlenme alanları yaratmak için çalışıyoruz. Osmangazi, Adalet, Çay ve Onur Mahalleleri’ndeki parklarımızın yapımı bittiğinde yine uygun alanlar buldukça halkımızın da isteğini göz önünde bulundurarak yeni parklar yapmaya devam edeceğiz. Bayraklı modern parklarıyla daha da güzelleşecek" dedi.