Bayraklı Belediyesi çocukların satrançtaki yeteneklerini ölçecek ödüllü bir turnuvaya hazırlanıyor. 3-4 Ocak 2015 tarihleri arasında yapılacak satranç şöleni Bayraklı Belediyesi Ümit Boz spor tesislerinde gerçekleştirilecek.

Sporun ve sanatın her dalında kurslar açan Bayraklı Belediyesi, bu kez çocukların yeteneklerini konuşturacağı satranç şöleninin altına imza atmaya hazırlanıyor. 3-4 Ocak’ta Bayraklı Belediyesi Ümit Boz Spor Tesislerinde gerçekleştirilecek satranç turnuvası dört kategoriden oluşacak. 6 tur olmak üzere İsviçre sisteminin uygulanacağı turnuvaya 2014-2015 Türkiye Satranç Federasyonu lisansına sahip olan çocuklar, Bayraklı Belediyesinde eğitim almış öğrenciler, davetli sporcular, 2001-2008 ve sonrası doğanlar katılabilecek.

SON BAŞVURU 2 OCAK

Yarışma sonunda ilk üçe giren öğrencilere madalya verilecek. Diğer sıralamada yer alacak yarışmacılara ise anı madalyası ile ödüllendirilecek. Son başvuru tarihinin 2 Ocak’ta sona ereceği yarışmaya katılmak isteyen satranç severler, Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı semt evlerine şahsen ya da 0(232) 371 71 85 numaralı telefonu arayarak başvuruda bulunabilecek.

ÇOCUKLARIMIZI VE GENÇLERİMİZİ DESTEKLİYORUZ

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, çocuklara ve gençlere yönelik kurslar açtıklarına ve bunlara yoğun bir ilginin olduğunu belirterek, “Gelen taleplere göre kurslar açıyoruz. Yeni yılda da bir satranç turnuvası düzenleyeceğiz. Keyifli geçeceğine inanıyorum. Katılımcı tüm çocuklarımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi.