Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı Behlül Murat Maral, İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarete Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı Behlül Murat Maral, Ege Bölge Genel Sekreteri Nurşen Eser, İzmir İl Başkan Yardımcısı Ahmet Can Afyoncu, İl Yönetim Kurulu üyeleri Hale Filiz, Sefa Şenel ve Aydın Bayram katıldı. Maral, “İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya ile çok verimli ve olumlu bir toplantı gerçekleştirdik. Bizler sivil toplum kuruluşu olarak gündemimizde olan özellikle uyuşturucu ile mücadele konusunda projelerimizi İl Emniyet Müdürümüze aktardık. İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya’ya misafirperverliğinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisi Ege’nin incisi İzmir’imiz için bir şanstır” dedi.

İl Emniyet Müdürü Uzunkaya ise, “Gençlik ve Spor Konfederasyonu Ege Bölge Başkanı Behlül Murat Maral’a ve değerli ekibine çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Bir arada olmaktan dolayı memnun oldum. Gençlik ve Spor Konfederasyonu’na gerçekleştirecekleri sosyal sorumluluk projelerinde destek olacağız” diye konuştu.