Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’yı ziyaret eden Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün, 2. Uluslararası Tarih Sempozmu’na verdiği destek nedeniyle Başkan Piriştina’ya teşekkür plaketi takdim etti.

DEÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Füzün yardımcıları ve bazı akademisyenlerle birlikte Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’yı ziyaret etti. ‘100. Yılında Birinci Dünya Savaşı’ konulu 2. Uluslararası Tarih Sempozmu’na verdiği destek nedeniyle Başkan Piriştina’ya teşekkür plaketi takdim eden Füzün, “Bu işbirliği her iki kurumu da memnun etmektedir” dedi.

DİNAMO GÜCÜ

Başkan Levent Piriştina da, üniversite ile pek çok alanda işbirliği yapma anlayışında olduklarını belirterek, “Kamu kaynaklarımızı mümkün olduğu ölçüde üniversitemiz için de kullanacağız. Her zaman dinamo gücümüzle üniversitemizin yanında olacağımızı belirtmek isterim. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da üniversitemiz ile kol kola olacak, ilçemizi geliştirmek için çalışacağız” diye konuştu.

Daha sonra Piriştina ve DEÜ heyeti, Şirinyer ile Tınaztepe Kampusu arasında yapılması planlanan tramvay hattı da dahil olmak üzere pek çok konuda görüş alış verişinde bulundu.