Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Atatürk Mahallesi Muhtarlığı’nın düzenlediği Halk Meclisi’nde mahalle halkıyla buluştu.

Göreve geldiği günden itibaren, "kenti birlikte yönetim anlayışını" ilke edinerek, her sabah farklı bir mahallede düzenlediği kahvaltılarla hemşehrileriyle bir araya gelen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Atatürk Mahallesi Muhtarlığı’nın düzenlediği Halk Meclisi’nde mahalle sakinleriyle buluştu. Programda, mahalle halkının sorunlarını ve önerilerin dinleyen Piriştina, “Bir kentin, bir mahallenin sorununu en iyi orada yaşayanlar bilir” dedi. Halk Meclisi’nde, vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyen ve not alan Başkan Piriştina, "Mahalle halkının sorunlarının çözüme kavuşturabilmesi için en kısa sürede çalışma başlatacağız. Halk Meclislerinin talep edildiği sürece, farklı mahallelerde devam edeceğiz" şeklinde konuştu. Atatürk Mahalle Muhtarı Sedat Erşahin ise, mahalle halkının sorunlarını dinleyen Piriştina’ya teşekkür etti. Erşahin daha sonra Başkan Piriştina ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Okur’a çiçek takdim etti.

Buca Süleyman Bilgen İlköğretim Okulu’nda düzenlenen programa ise, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın yanı sıra, CHP İzmir eski Milletvekili Ahmet Ersin, Buca İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Okur, Süleyman Bilgen İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Işık ve Atatürk Mahalle Muhtarı Sedat Erşahin ile mahalle sakinleri katıldı.