Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, ilçede görev yapan öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı. Öğretmenlere karanfil dağıtan Piriştina, “Sizlerin sayesinde buradayız, hakkınızı ödeyemeyiz” dedi.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi’nde düzenlenen etkinlikle başladı. Duygu dolu anlar ile coşkunun bir arada yaşandığı etkinliğe, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Buca Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, Buca İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Okur, Garnizon Komutanı Metin Önal ve öğretmenler ile öğrencileri katıldı. Buca İnci Özer Tırnaklı Fen Lisesi öğrencilerinin oratoryo gösterisi,izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Etkinlikte ayrıca göreve yeni başlayan aday öğretmenler için de yemin töreni düzenlendi.

“HAKKINIZI ÖDEYEMEYİZ”

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Öğretmenler Günü etkinliğinin ardından Buca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Burada İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Okur ile Öğretmenler Günü’nü kutlayan Piriştina, öğretmenlere karanfil armağan etti. Piriştina, “Öncelikle beni yetiştiren ve burada olamayan hocalarıma Allah’tan rahmet diliyorum. Hala hayatta olan hocalarıma da sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Siz değerli öğretmenlerin hakkı ödenmez. Koymuş olduğunuz fedakarlıklar, içinde bulunduğunuz zorluklara rağmen o yüzünüzdeki tebessümü kaybetmemeniz, o öğrencilerle olan iletişiminiz, emeğinizi ödeyemeyiz. Sizler sayesinde buradayız” diye konuştu.