Burcu Güneş’in Optimum Outlet’te düzenlenen mini konser ve imza gününe binlerce kişi katıldı.

Kendine özgü, büyüleyici sesiyle Türk pop müziğinin en güçlü ve sevilen isimlerinden biri olan Burcu Güneş, İzmir Optimum’da düzenlenen imza gününde sevgi seli ile karşılandı. Muhteşem yorumuyla binlerce hayranının gönlünü bir kez daha fetheden güzel yıldız, en sevilen şarkılarını Optimum’da seslendirdi.

Hayranları Burcu Güneş’in mini konseri ve imza günü için sabah saatlerinden itibaren Optimum Outlet’e geldi. Çok sevdikleri genç sanatçıyı karşılarında görmenin heyecanını yaşarken şarkılarına da eşlik edensevenleri, Burcu Güneş’e son albümü Gül Kokusu’nu ve fotoğraflarını imzalatabilmek için birbiriyle yarıştı.

Güzelliği ve sahne performansıyla Optimum’u ayağa kaldıran genç sanatçının mini konserinde coşku zirveye çıktı. Ardından, sevenleri ile sohbet eden Burcu Güneş, bol bol hatıra fotoğrafı da çektirdi. Burcu Güneş, albümünün bu kadar ilgi görmesinin ve coşkulu kalabalığın kendisini gururlandırdığını ifade ederek bu özel etkinlikte binlerce müziksever ile hasret gidermekten çok mutlu olduğunu dile getirdi.