Seferihisar Belediyesi personeli, geleneksel yılbaşı yemeğinde bir araya geldi.

Her yıl Aralık ayında yapılan geleneksel yılbaşı yemeğine Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer, belediye başkan yardımcılar Nilgün Durmazer ve Gürhan Özata, CHP Seferihisar İlçe Başkanı İsmail Yetişkin, belediye meclis üyeleri, belediye çalışanları ve aileleri katıldı.

BAŞARILI PERSONELE ÖDÜL

Bu yıl ilk kez yılın başarılı iki personeli seçildi. Belediye başkanı, başkan yarımcıları, belediye müdür ve amirlerinin oylarıyla Seçilen Gökhan Pehlivan ve Cüneyt Didin’e bin liralık ödül verildi. Başkan Soyer yaptığı konuşmada belediye meclisinde alınan bir kararla her ay ve yıl sonunda bir işçi ve memur personele ödül vereceklerini açıkladı.

SOYER, AYAKTA ALKIŞLANDI

Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, gecede söylediği Ah Bir Ataş Ver ve Telli Turnam adlı türkülerdeki performansıyla ayakta alkışlandı. Ayrıca gecede şarkı söyleyen belediye personeli Ali Gülem’in kızı İrem Gülem ve belediye personellerinden Özge Balta büyük alkış aldı. Geleneksel yılbaşı çekilişinde ütü, mikrodalga fırın, su sebili, mısır patlatma makinası, nevresim takımı, tost makinası, mutfak robotu ve 82 ekran led televizyon hediyeleri verildi. Bu yılın büyük ödülü olan 82 ekran full hd led televizyonu Etem İçöz kazandı. Lacivert Ekspres Gurubu’nun şarkılarıyla renklenen gecede yaklaşık 400 kişilik Seferihisar Belediyesi personeli aileleriyle birlikte gecenin geç saatlerine kadar eğlendi.