İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Okçuluk Takımı sporcuları, aldıkları derecelerle Türkiye Salon Federasyon Kupası Yarışmaları’na damgasını vurdu. İzmirli okçular hem kadınlar hem de erkekler kategorisinde şampiyon olurken, bireysel kategoride de iki madalya kazandı.

Adana’da 37 il, 107 kulüpten toplam 577 sporcunun rekor seviyedeki katılımıyla gerçekleşen Türkiye Salon Federasyon Kupası’nda İzmir Büyükşehir Belediyesi erkek ve kadın takımları tüm rakiplerini geride bırakarak, iki kategoride de şampiyonluk kupasını elde etti.

Mavi-beyazlılarda bireysel kategoride yarışan Yağız Yılmaz altın madalya kazanırken, Tuana Uğur ise ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Yılın son şampiyonasında da zirveyi kimseye bırakmadıklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediyespor Okçuluk Takımı Teknik Direktörü Cumhur Yavaş, “Sporcu ve kulüp olarak katılımın yüksek olduğu bir şampiyonada, tüm rakiplerimizi geçerek zirvede kalmak bizi onurlandırdı. Genç oyuncularımızla bu bayrağı her zaman en üstte tutmak için çok çalışıyoruz. Emeği geçen tüm yönetici, idareci ve sporcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.