Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çeşme Gençlik Kolları Dalyan Kocakarı Plajı’nda Çeşme’de yaşayan Ege Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu öğrencileriyle bir dayanışma yemeği düzenledi. Etkinlik günler öncesinden sosyal paylaşım sitelerinde de duyuruldu. Dayanışma yemeğine gazeteci yazar Ümit Zileli ile CHP İzmir Parti Meclis Üyesi Hüseyin Saygılı da katıldı. Daha önceden etkinliğe katılacağı duyurulan Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir ziyaretinin ön hazırlıkları için İzmir’e gittiğinden katılamadı. Kendisini Çeşme Belediye Başkan Yardımcısı Şakir Karadede temsil etti. Etkinlikte bidonlarda ateşler yakıldı, denize oltalar salındı, mangallardan dumanlar yükseldi ve gençler hep birlikte güzel bir Pazar günü geçirdi.

TEPEKULE: BU İLK ADIMDI

CHP Çeşme Gençlik Kolları Başkanı Enis Tepekule, “CHP Çeşme Gençlik Kolları olarak kendi aramızda topladığımız parayla bir barbekü partisi hazırladık. Menüde köfte ve tavuk vardı. Geçtiğimiz son iki hafta vize sınavı haftasıydı ve birçok öğrenci evlerine gidememişti. Bu hafta sonunda gittiler. Yine de barbekü partimize yaklaşık 100 üniversiteli arkadaşımızın gelebilmesi güzeldi. Havanın da güzel olmasından faydalanarak üniversiteli arkadaşlarımızla açık havada uzun uzun sohbetler ettik, arkadaşlarımızın sorunlarını dinledik, hep birlikte hoşça vakit geçirdik. Bu ve benzeri etkinlikleri daha sonra salonlarda yapacağız. Sonuçta bu ilk adımdı ve belirli periyotlarda üniversiteli arkadaşlarımızla buluşacağız” diye konuştu.

KARADEDE: ÇOK GÜZEL DÜŞÜNÜLMÜŞ BİR ETKİNLİK

Dayanışma yemeğine katılan Çeşme Belediye Başkan Yardımcısı Şakir Karadede, parti gözetmeksizin öğrencilerin ihtiyaçlarına, sıkıntılarına ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştıklarını belirterek şöyle konuştu:

“Siyasi görüşü. kökeni de ne olursa olsun burada yaşayan gençlerimize her yardımı yapmaya hazırız. Çok güzel düşünülmüş bir etkinlik, emeği geçenleri kutluyor ve teşekkür ediyorum.”

AKTAŞ: GELENEK HALİNE GETİRECEĞİZ

CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Hakan Aktaş da yaptığı açıklamada Ege Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu ile bir süredir yakın temaslar içerisinde olduklarına dikkat çekerek, “Zaman zaman okul temsilcileriyle görüşüyor ve toplantılar yapıyorduk. Amaç burada 4 yıl boyunca eğitim gören arkadaşlarımızı Çeşmelilerle kaynaştırmak. Çeşme Gençlik Kolları ve İzmir İl Gençlik Kolları’mız her konuda olduğu gibi sosyal konularda da emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor” dedi.

İLK ELDEN İLETİŞİM SAĞLANDI

Çalışmalarına kendilerini de dahil edip, projelerini destekleyen CHP Çeşme Gençlik Kolları yönetimiyle yapılan çalışmalar neticesinde okullarına kazandırdıkları her şeyin başarılarının meyvesi olacağını vurgulayan Çeşme Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Öğrenci Temsilcisi Yusuf Ağbaba ise memnuniyetini şöyle dile getirdi:

“Okulumuzun bulunduğu lokasyondaki imkansızlıklar ve eksikliklerle ilgili olarak CHP Çeşme Gençlik Kolları yönetimiyle yaptığımız görüşmeler neticesinde daha fazla öğrenciye ulaşmak, ilk elden iletişimi sağlamak ve tanışmak amaçlı olarak kendilerinin ev sahipliğinde yapılan bu organizasyon için teşekkür ederiz.”