Çiğli Gıda Bankası Yoksulluk ve İşsizlikle Mücadele Derneği, yeni yılın gelmesi nedeniyle belediyeye kayıtlı 1000 ihtiyaç sahibine gıda ve giyecek yardımında bulundu.

Çiğli Belediyesi ekonomik zorluk yaşayan vatandaşlar için yardım ve destek projesi kapsamında gıda bankası aracılığıyla binlerce kişiye yardımlarına yeni yılın gelmesiyle bir yenisini daha ekledi. Araçlarla evlerinden alınan vatandaşların gıda bankasına getirilerek beğendikleri giyecek ve 15 kalemden oluşan gıda paketini almaları sağlandı.

Yeni bir yılı karşılamanın heyecan ve sevincini yaşayan vatandaşlar, Çiğli Belediyesi’nin 15 kalemden oluşan gıda paketlerini almanın onları mutlu ettiğini belirterek, bu organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdiler ve Başkan Hasan Arslan’a teşekkürlerini sundular. Gıda yardımları özellikle bayramlarda, eğitim ve öğretim yılı başlarında, yeni yıl başlangıcı ve Ramazan ayında yoğunluk kazanıyor.

Çiğli Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik yürüttüğü en önemli projelerden biri olan ve gıda bankası aracılığıyla gerçekleştirilen gıda ve giyecek yardımının, yeni yılın gelmesiyle ihtiyaç sahiplerine dağıtılmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Hasan Arslan; “Yeni bir yılı karşılamanın heyecan ve mutluluğunu yaşadığımız bu günlerde, hepimiz yeni hayaller ve istekler doğrultusunda yaşamlarımıza yön vermeye çalışıyoruz. Yeni yıl yeni başlangıçların müjdecisidir. Ülkemizin en önemli gerçeği olarak, herkesin aynı koşullarda yaşayamıyor olması büyük bir sıkıntı. Bazı vatandaşlarımızın ekonomik olarak yetişemediği noktalarda desteklenmesi gerekiyor. İşte biz belediye olarak o desteği vermeye çabalıyoruz. Bu vesileyle de herkesin yeni yılını kutluyor, bütün istek ve hayallerinin gerçekleşmesini diliyorum. Her zaman vatandaşlarımızın yanındayız olmaya da devam edeceğiz” dedi.