Cumhuriyet Kadınları Derneği Urla Şubesi’nin “Dayanışma Kahvaltısı” Urla’da yapıldı.

Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar’ın eşi Günay Uyar ile birlikte katıldığı kahvaltıya Balbay’a Özgürlük Girişimi üyeleri, CHP Urla Kadın Kolları üyeleri, Urla’da bulunan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, sürpriz konuk olarak da ünlü tenor Hakan Aysev katıldı.

Düzenledikleri “Dayanışma Kahvaltısı” ile cumhuriyetin kadınlara sağladığı hakları korumaya devam edeceklerini belirten Cumhuriyet Kadınları Derneği Urla Şube Başkanı Münevver Saygı Urla’nın aydın kadınları ile birlikte çok iyi işler başardıklarını kaydetti. Sponsorlar vasıtası ile her yıl birçok genç kızı üniversitede okutmak için destek olduklarını söyleyen Saygı, “Sadece maddi değil manevi desteğe de ihtiyacımız var. Sizleri hep birlikte dayanışma içinde olmaya çağırıyorum” dedi.

"DAYANIŞMAMIZ BUNDAN SONRA DA DEVAM EDECEK"

Cumhuriyet kadınlarının bir temsilcisi olarak belediye başkanlığı yaptığını söyleyen Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar da “Cumhuriyet Bayramı’mızın yaklaştığı bu günlerde Cumhuriyet kadınlarımızın düzenlediği bu buluşma için teşekkür ediyorum. Urla’da sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içinde çalışıyoruz. Bu dayanışmamızın bundan sonra da devam edeceğini biliyorum. Hep birlikte buradan öyle bir ışık yakalım ki önce İzmir sonra da Türkiye aydınlansın” diye konuştu.

Urla’nın yeni kazandığı mekanlardan “Beyaz Köşk Kahvaltı Salonu”nda hep birlikte yapılan kahvaltının ardından buluşmanın sürpriz konuğu Hakan Aysev “O Türkiye’nin Güneşi” dediği Atatürk için “O sole mio” adlı şarkıyı seslendirdi. Başkan Uyar ve konuklar da hep birlikte “İzmir’in Kavakları” şarkısını söyledi.