Dikili Belediyesi, 2014 Yerel seçimlerinin ardından yürürlüğe giren yeni Büyükşehir Yasası ile mahalleye dönüşen 25 köy ile Çandarlı ve Dikili ilçe merkezinde alt ve üst yapı sorunlarını İZSU işbirliğinde gerçekleştirdiği çalışmalarla kökten çözmeye devam ediyor.

Dikili Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin İZSU Genel Müdürlüğü ile koordineli yürüttüğü çalışmalarda Bademli, Bahçeli, Deliktaş, Demirtaş, Denizköy, Esentepe, Gökçeağıl, Kabakum, Katıralanı, Kıratlı, Kıroba, Kızılçukur, Kocaoba, Mazılı, Merdivenli, Nebiler, Salihler, Samanlıköy, Uzunburun, Yahşibey, Yaylayurt, Yenice, Çağlan, Çukuralanı, İslamlar köylerinde ve Çandarlı ile ilçe merkezinde kanal, temiz su, yağmur suyu drenajı çalışmalarını ara vermeden yürütürken diğer taraftan da Dikili Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı diğer ekipler granit taşı ve asfalt yol yapım çalışmalarına hız verdi. Çalışmaların bitmesinin ardından ilçede geçtiğimiz yıllarda büyük sorun olan eskimiş olan borulardaki patlaklar nedeniyle meydana gelen su kesintilerine kökünden çözüm getirilmiş olacak.

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, yaptığı açıklamada, ‘Dikili’de yeni, güzel günlere merhaba diyoruz. Artık Dikili’nin altyapısı da, üstyapısı da günün gereklerine uygun olarak yenileniyor. Biz göreve geldiğimizde Büyükşehirimizle el ele verip her noktaya kaliteli kesintisiz hizmet getireceğimiz sözünü vermiştik. Bugün ayrımsız ve ayrıcalıksız her mahallemize götürdüğümüz ilçemizi daha yaşanılabilir yapma hedefine ulaşmak üzereyiz. İlçemizde artık su kesintilerinin, dere taşmalarının, kanal tıkanmalarının yaşanmayacak olması bizleri son derece mutlu edecektir. Geceli gündüzlü çalışarak hizmetleri aksatmadan götüren tüm personelime gönülden teşekkür ediyor, söz verdiğimiz gibi halkımıza en güzel en kaliteli hizmeti sunmaya devam ediyoruz’ dedi.