Çekimleri Ödemiş’te yapılan TRT’nin yeni dizisi Yeşil Deniz’de Belediye Başkanı rolünde yer alan Renan Bilek, Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ile birlikte izlediği diziyi “Biz belediye başkanları olarak diziyi beğendik, yorumu izleyicilerin takdirine bırakıyoruz” dedi.

Başrollerinde Burak Serdar Şanal, Öykü Çelik, Melis Babadağ, Zeynep Gülmez, Burak Alkaş, Yener Gürsoy ve Renan Bilek’in yer aldığı, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın yaptığı TFT Film imzalı yeni dizi Yeşil Deniz, 24 Ekim Cuma akşamı TRT’de başladı. Dizi ekibi ve oyuncular ilk bölümü, Ahrandı’da düzenlenen galada Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ve çok sayıda davetlinin katılımıyla izledi.

Dizi çekiminin kent tanıtımına büyük katkı sağlayacağını ifade eden Belediye Başkanı A.Mahmut Badem; “TRT gibi önemli bir kurumun bölgemizde bu projeyi gerçekleştirmesinden mutluluk duyuyoruz. Büyük bir emek verilerek çekilen dizide emeği geçenleri kutluyor, dizinin uzun soluklu olacağına ve başarıyı yakalayacağına yürekten inanıyorum” dedi.

Yeşil Deniz, 90’lı yıllarda Tütünova isimli kasabada yaşayan naif, komik ve büyük hayalleri olan küçük insanların hikâyesini konu alıyor.