Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 9. grup da mücadele eden ve Süper Amatör Ligine düşen Erdekspor, sezon hazırlıklarını Ödemiş’e bağlı Gölcük Yaylasında yapıyor.

Kamp çalışmalarını aralıksız sürdürerek günde çift idmanla yeni sezona hazırlanıyor.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 9. grup da mücadele eden ve Süper Amatör Ligine düşen Erdekspor, sezon hazırlıklarına Ödemiş’te başladı. Gölcük Yaylasında kampa başlayan takımın moralinin oldukça yerinde olduğu gözlendi. Gölcük kampında yeni sezon hazırlıklarının iyi bir atmosferde devam ettiğini ifade eden Erdekspor Teknik Direktörü Erol Yağver, yeni sezonda Süper Amatör Liginde başarılı olarak tekrar BAL’a yükselmek için mücadele vermek istediklerini söyledi. Yağver, "Kamp kadromuzda bulunan arkadaşlarımızın bazıları geçen sezondan olan futbolcu arkadaşlarımız, bunlara ilave olarak bazı yeni oyuncu arkadaşları takımımıza kazandırdık. Bunlarda daha önceden bizlerin takibinde olan arkadaşlarımızdır. Geçen sezon ise bilindiği üzere, BAL’da yaşanan olumsuzluklar nedeniyle şansız bir sezon geçirdik. Takım BAL’dan Süper Amatör Lig’e düştü" dedi.

Yağver, şöyle devam etti:

"Gölcük bizler adına güzel havasıyla ve doğasıyla takımımıza yeni sezon için katkı koyacak bir yer. O bakımdan daha önceki yıllar gibi önümüzdeki sezon öncesi burayı tercih ettik. Bizler lig öncesi, Bir hafta veya 10 gün öncesi yeni sezon açılışını sevgili taraftarlarımızla birlikte törenle açmayı planlıyoruz. Hedefimiz grupta iyi bir sezon geçirerek, tekrar Bal ligine yükselmek olacaktır. Yeni sezon öncesi bazı özel hazırlık maçları da yapabiliriz. Amacımız yeni sezonda ligde başarılı ve güçlü bir şekilde yolumuza devam etmek, en büyük hedefimiz olacaktır" şeklinde konuştu.

Gölcük kampında günde çift idman halinde çalışmalarını sürdüren Erdekspor’un Kurban Bayramı Arifesine kadar çalışmalarını yaylada sürdürdükten sonra, Erdek de kendi tesislerinde yeni sezon hazırlıklarına devam edeceği bildirildi.