12 Erzurum Derneği’ni bir araya getiren Bayraklı Erzurum Dernekler Birliği üyeleri, düzenlenen yemekli toplantıda bir araya geldi.

Erzurum’a özgü yemeklerin ikram edildiği toplantıya, dernek üyeleri keyifli bir akşam geçirdi. Toplantıya, Bayraklı Erzurum Dernekleri Birliği Başkanı Medeni Erdem, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve çok sayıda dernek üyesi katıldı. Medeni Erdem, Başkan Hasan Karabağ’ın her zaman kendilerine destek olduğunu belirterek, "Başkanımız Hasan Karabağ, bizlerin iyi günde, kötü günde her zaman yanında bizimle beraber. Biz de onunla beraber yürümeye devam edeceğiz" dedi.

Başkan Karabağ ise tüm derneklere eşit mesafede davrandıklarını belirterek, "Bu ülkeyi sevenlerle bu ülkeyi bölmek isteyenlerin kavgası var. Onun için Hasan Tahsin ruhu ile Erzurum ruhunun buluşması gerekiyor. Bayrağımızı direkten indirenler, gelsinler Erzurumluların ortamında bayrağımızı indirsinler, gelsinler İzmir’de indirsinler de görelim bakalım. Bir belediye başkanı olarak bu yaşananlardan dolayı çok üzülüyorum. Türk Bayrağına yapılan saldırıyı kınıyorum" dedi.

Gecenin sonunda Medeni Erdem, Başkan Karabağ’a derneklerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.