Foça Belediyespor büyük erkekler basketbol takımı, İzmir Amatör Erkekler Ligine hazırlanmaya devam ederken, takım, Dokuz Eylül Üniversitesi Ziraat Fakültesi ile bir hazırlık maçı yaparak 55-46’lık skorla yendi.

Foça Belediyespor Kulübünün 2016 yılının sonunda yapılandırmaya giderek kurduğu büyük erkekler basketbol takımı, İzmir Amatör Erkekler Lig için hazırlıklarını hızlandırdı. Özellikle Foça’da yaşayan genç sporcular ve tecrübeli basketbolcuların karmasıyla oluşturulan A takımı, haftanın üç günü antrenman ve hazırlık maçları yaparak resmi maçlar için hazırlanıyor. Takım, son hazırlık maçında ise Dokuz Eylül Üniversitesi Ziraat Fakültesi ile bir hazırlık maçı yaparak 55 - 46’lık skorla öağlup etmeyi başardı.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, yeniden yapılanan altyapı ve A takım oyuncuları ile teknik ekibe başarılar diledi. Başkan Demirağ, bu sezon oynanacak maçların performansını değerlendirip, gelecek sezon için bölgesel lige katılma başvurusu yapabileceklerini de sözlerine ekledi.