Göztepe’den Bornova Belediyesi’ne stat teşekkürü geldi. Sarı-kırmızlıların Başkanı Mehmet Sepil ve yönetim kurulu üyeleri, Başkan Olgun Atila’ya, hem Doğanlar’da yapımı süren stat, hem de spora olan yaklaşımı nedeniyle teşekkür etti. Başkan Atila da kapılarının tüm İzmir kulüplerine açık olduğunu söyledi.

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ve yönetim kurulu üyeleri Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’yı ziyaret etti. Ağırlıklı olarak İzmir’de yaşanan stat sorununun konuşulduğu buluşmada; Sarı-kırmızılılar, Başkan Atila’nın spora, sporculara ve kulüplere olan yaklaşımını takdirle karşıladıklarını dile getirdi.

İzmir takımlarının stat sorunu nedeniyle büyük sıkıntılar yaşadığını hatırlatan Göztepe Başkan Mehmet Sepil, “Kısa bir süre önce iç saha maçımızı Sakarya’da oynamak zorunda kaldık. Bu anlamda Bornova Belediyesi’nin hayata geçirdiği stat projesi çok önemli. Başkan Olgun Atila’ya ve Bornova Belediyesi’ne İzmirli futbolseverler adına teşekkür ediyorum” dedi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila da Bornovalılar ve Bornova Belediyesi olarak tüm İzmir takımlarına ev sahipliği yapmaktan gurur ve onur duyacaklarını söyledi. Sarı-kırmızılı yönetime ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Başkan Atila, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Doğanlar’da en yüksek standartlarda yaptıkları stadı, en kısa sürede tamamlayıp İzmir futbolunun hizmetine sunmak için çalıştıklarını ifade etti.