Her ay birbirinden farklı sergilere ev sahipliği yapan Urla Belediyesi Fotoğraf Sanat Evi bu ay yeni bir sergiyi daha bünyesinde ağırladı. Karşıyaka’da yaşayan Nuran Erman “İçerdeki Işık ” temasıyla Urla’daki fotoğraf severlerle buluştu.

Açılışını Urla Fotoğraf Grubu Kurucu Başkanı İlhan Devirim’in yaptığı sergiye, Urlalı sanatseverlerin yanı sıra Urla Fotoğraf Grubu Üyeleri ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı Mustafa Büyüktarakçı katıldı. Erman; “Öncelikle evimde bulunan objelerin ışıkla ilişkisi ilgimi çekti. Bu objelere farklı bir yaklaşım göstermeyi deneyerek fotoğrafa aktarmaya çalıştım. O küçük objelerin sınırları içinden, fotoğraf kanalıyla bambaşka, hatta neredeyse sınırsız bir evrenin ortaya çıkabildiğini izlemek bana heyecan verdi” diye konuştu. 2013 yılında “Professional Women Photographers” yarışmasında “Rüzgar” adlı fotoğrafıyla mansiyon ödülü alan Erman, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ve fotoğraf evi çalışanlarına teşekkür etti.

Erman’a Urla Belediyesi adına çiçek ve teşekkür belgesini Urla Belediyesi Sosyal İşler Sorumlusu Tülay Fırat takdim etti. Sergi 5 Aralık 2014 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.