İzmir Şirinyer Lisesi 1992-1993 yılı mezunları, 22 yıl aradan sonra öğretmenleriyle ilk kez bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

1973 yılında lise olarak orta öğrenim ikinci kademesinde öğretime açılan Şirinyer Lisesi yeni adıyla Şirinyer Anadolu Lisesi 1992-1993 yılı mezunları, bir sosyal paylaşım sitesinde bir araya gelerek düzenledikleri bir organizasyonla 22 yıl sonra öğretmenleriyle ilk kez bir araya geldi.

Şirinyer Forbes Kafe Keyif’de düzenlenen buluşma etkinliğinde bir araya gelen mezunların öğretmenleriyle buluşması duygu dolu anlara sahne oldu. Daha önce de kendi aralarında birkaç kez geniş katılımlı buluşma gerçekleştiren mezunlar, tam 22 yıl sonra öğretmenleri Füsun Biçer, Hatice Küçüker ve Canay Zünbülcan Karaman ile buluşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadı. Buluşma etkinliğini organize eden mezunlardan Hilal Anık, 1992-1993 yılı mezun arkadaşları birlikte yıllar sonra öğretmenleriyle buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Etkinliğe katılan herkese teşekkür eden Anık, ”Öncelikle yıllar sonra öğretmenlerimizle buluşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Öğretmenlerimizle birlikte okul yıllarındaki anılarımızı, komik anlarımızı yeniden canlandırdık. Oldukça keyifli ve eğlenceli dakikalar yaşadık. Ben etkinliğimize katılan tüm arkadaşlarıma ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

1992-1993 yılı Şirinyer Lisesi öğretmenlerinden İzmir Atatürk Lisesi Kimya Öğretmeni Hatice Küçüker de öğrencileri ile yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Çok heyecanlıyım. Öğrencilerimi burada gördüğüm için çok mutluyum. Öğrencilerimin hepsi belli mevkilere gelmiş bunu görmüş olmak benim için çok gurur verici bir olay " diye konuştu.