İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Bayan Hentbol Takımı, bir sezonluk aradan sonra Challange Cup’ta ülkemizi ve İzmir’i yeniden temsil edecek.

2013-2014 Türkiye Bayanlar Hentbol Süper Ligi’nde yarı final oynayarak Avrupa biletini cebine koyan İzmir Büyükşehir Belediyesporlu bayanlar, Belarus temsilcisi Gorodnichanka ile oynayacağı turdan umutlu.

2012-2013 sezonunda EHF Avrupa Kupa Galipleri Kupası’nda üçüncü turda TSV Bayer 04 Leverkusen’e elenen Büyükşehir, bu sezon Belarus temsilcisi Gorodnichanka ile 15 Kasım’da Belarus, 23 Kasım’da ise İzmir’de oynayacağı Challange Cup’taki ilk hedefini son 16 olarak belirledi. Bir yıl aradan sonra tekrar Avrupa Kupaları’nda yer alacakları için mutlu olduklarını belirten Antrenör Celal Gençoğlu, “Genç ve tecrübeli isimleri bir araya getiren dengeli bir ekibiz. Amacımız, bu turda Belarus’tan avantajlı bir skorla dönüp İzmir’de turu geçen taraf olmak. Ligde ve Türkiye Kupası’nda da hedeflerimiz var. Bu hedefler doğrultsunda çok çalışarak en iyi yerlere gelmek amacındayız” dedi.