Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Karabağlar Yunus Emre Mahallesi Sırrı Atalay Caddesi’nde denetim yaptı. Ekipler kaldırım üzerinde bulunan, trafiği ve yaya geçişini engelleyen levha, saksı, reklam tabelası, elektronik tartıları ile seyyar satıcıların tezgahlarını topladı.

Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ve Trafik Denetleme Şube ekipleri ile birlikte Karabağlar’da trafik akışının yoğun olduğu Yunus Emre Mahallesi Sırrı Atalay Caddesi’nde denetim yaptı, kurallara uymayan esnafı uyardı.

Karabağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede herkesin huzurlu ve sağlıklı bir ortamda yaşaması, trafik kazaları ve kaldırım işgallerine neden olacak unsurları ortadan kaldırmak için bu denetim ve uyarıları yaptıklarını belirtti. Denetimler 1 ay boyunca tüm Karabağlar ilçesinde yapılacak. Zabıta Müdürlüğü ekipleri ayrıca, 6 karakol ve 87 zabıta memuruyla sabahtan gece 23’e kadar vatandaş şikayetlerini almaya ve bu doğrultuda çalışmalarına devam edecek. Karabağlar’da yaşayan vatandaşlar şikayetlerini gündüz 414 78 22, gece ise 414 78 33-34 numaralı telefonları arayarak bildirebilecek.