Hizmet kalitesini artırmak ve daha fazla vatandaşa kapılarını açmak isteyen Karşıyaka Belediyesi’nin kuruluşu Kent A.Ş, en gözde sosyal tesislerinden biri olan "Kent Resto" için diyabet menüsü oluşturdu. Diyabet hastaları ve diyet beslenen kişilerin tercih edeceği menüler, yeni yılın ilk haftasıyla birlikte konukların beğenisine sunulacak.

Kent A.Ş’nin Karşıyaka’ya yepyeni bir soluk getiren tesisi Kent Resto, diyabet hastaları için hazırladığı hem sağlıklı hem de lezzetli menülerle fark yaratacak. Diyabet hastalarının yanı sıra, diyet beslenmeyi tercih eden kişilerin de vazgeçilmezi olacak menüler, Ocak ayı itibariyle misafirlere sunulmaya başlanacak. Sağlıklı olduğu kadar damak tadına da hitap edecek yemekler, uygun fiyatlarıyla da alışkanlık yaratacak.

ÇORBA, ET VE SEBZELER

Kent Resto’nun diyabet dostu menüleri, oldukça zengin yemek çeşitlerinden oluşacak. Mekanın özel eğitimli aşçılarının hazırlayacağı menülerde, ada çaylı ezogelin çorbasından sebze yemeklerine, fırında etten salata türlerine kadar pek çok lezzet yer alacak. Her gün için özel bir menü oluşturularak; çorba, et ya da sebze, garnitür, salata ve içeceğin yer aldığı ’günün menüsü’ ile servis verilecek.

Karşıyaka Belediyesi’nin kuruluşu Kent A.Ş. tarafından geçen Eylül ayında açılan Kent Resto, Girne Kültürpark’ın içerisinde, eski Lunapark alanında bulunuyor. "Kent A.Ş’nin yeni yüzü" olarak lanse edilen mekan, "Ye, iç, dinlen" konseptine uygun olarak hizmet sunuyor. Kent Resto, yeme içme sektörünün yeni trendine paralel olarak, sadece karın doyurulan değil; yenilen, içilen, kitap-gazete okunan, internete girilen ve sohbet edilen, gün boyu canlı kalan bir mekan olarak faaliyet gösteriyor.