İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, yeni yıla sayılı günler kala ilçede yapılan süsleme ve ışıklandırmalar, sokaklarda renkli manzaralar oluşturdu.

Karşıya ilçesinde yapılan süsleme ve ışıklandırmalar, yılbaşı heyecanını sokaklara taşıdı. Kentin en işlek cadde ve sokaklarında akşam saatleriyle birlikte ortaya çıkan renkli manzara, Karşıyakalıların da büyük beğenisini kazandı. Vatandaşların talebi üzerine yeni yıl süslemelerinin Ocak ayı sonuna kadar kalacağı öğrenildi. Süslemeler için, 500 bin LED ampul, 7 bin metre LED hortum, 100’e yakın LED perde ve 5 bine yakın da salkım kozalak, simli fiyonk, renkli toplar, direk süsleri, yıldız ve kar taneleri kullanıldı.

Yeni yıl coşkusunu sokaklara taşımak istediklerini belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar,"Vatandaşlarımızın yeni yıl heyecanına ortak olmak istedik. 2015’e dair Karşıyakamız için çok güzel hayallerimiz, umutlarımız var. Yeni yıl, bu hayalleri gerçeğe dönüştürmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğimiz bir sene olacak. 2015’in hepimiz için aydınlık bir yıl olmasını; sağlık, mutluluk, başarı, şans ve barış getirmesini diliyorum" dedi.