Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, minik futbolcularını kampta buluşturdu. Yamanlar Gençlik Merkezindeki kampta farklı aktivitelerle sezona hazırlanan sporcular hem stres attı hem de moral depoladı.

Alternatif spor branşlarına verdiği destekle adından söz ettiren Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, altyapı futbolcularını Yamanlar Gençlik Merkezindeki kampta buluşturdu. U-11, U-12, U-13 ve U-14 yaş grubundaki sporcular, üç gün boyunca eğitim aldı. Hem stres atarak, hem de moral depolayarak sezona hazırlanan minik sporcular; Rugby, Trekking, Futbol Antrenmanları, Sabah Jimnastiği, Su Oyunları, Spor ve İlkyardım ile futbol kural ve kaideleri konulu seminerlere de katıldı.

Toplam 21 branşta, 830 sporcuya eğitim ve spor imkanı tanıyan Karşıyaka Belediyesinin, yaz boyunca, diğer branşlardaki sporculara da kamp yaptıracağı bildirildi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “3 yılda, branş sayımızı 3’ten 21’e çıkarttık. Alternatif spor branşlarını destekliyor ve genç sporcularımızın çabasıyla önemli başarılar kazanıyoruz. Bu kapsamda, yaz kamplarının da motivasyon sağlayacağına inanıyoruz. Tüm sporcularımıza yeni sezonda da başarılar dilerim” dedi.