Amerikan gayrimenkul devi Keller Williams, İzmir Bornova Bölge Müdürlüğü’nü görkemli bir açılış ile faaliyete geçirirken, sırada Karşıyaka Bölge Müdürlüğü’nün olduğu açıklandı.

AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, Bornova Kaymakamı Kadri Canan, Keller Williams Türkiye Kurucu Ortağı ve Başkanı Emre Erol, Ankara ve İstanbul Bölge Müdürleri ile çok sayıda seçkin sektor temsilcinin katıldığı açılış kokteylinde İzmir’deki konut projeleri ve kentsel dönüşüm projeleri konuşuldu.

İzmir gayrimenkul piyasasının en gozde semtlerinden biri olan Bornova Yeşilova Bölgesi’nde kapılarını acan KW Bornova Bölge Müdürlüğü’nün kentsel dönüşümde hızlı yol alan bölgede konut alıp satmak isteyen vatandaslara uzman kadrosuyla danısmanlik yapacağını ifade eden Keller Williams Bornova Kurucu Ortağı Ömer Faruk Acar, “İzmir’de özellikle Yeşilova bölgesinde konut projeleri çok hızlı gelişiyor ve yoğun talep görüyor. Fizibilite çalışması süren ve plan aşamasına gelen onlarca konut projesi var. KW Bornova olarak alanında tecrübeli ve söz sahibi danışmanlarımızla bu projelerin olgunlaşmasında ardından planlanmasında akabinde de satışında müteahhitlerimize danışmanlık hizmeti veriyoruz” dedi.

Türkiye’nin incisi İzmir’in daha modern bir hale gelmesi için bu kentte yaşayan herkesin görev ve sorumluluğu olduğunu ifade eden Acar, “Keller Williams ailesi olarak biz de daha modern, huzurla yaşanabilir konutlar ve bilinçli kentsel dönüşüm için danışmanlarımızı eğiterek İzmirlilere hizmet etmeye çalışıyoruz. Yıl sonunda da Karşıyaka Bölge Müdürlüğümüzü hizmete sokarak çalışmalarımızı tüm İzmir’e yayacağız.” şeklinde konuştu.

İzmir’de acil bir kentsel dönüşüm hareketi başlamasının önemine değinen AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema ise “Halkımızı bilinçlendirerek kentsel dönüşümü doğru anlatacak müteahhitlerimize de danışmanlık ve rehberlik edecek profesyonel kurumların açılması mutluluk verici. Bu alanda kendisini ispatlamış kişilerin bir araya gelerek kurdukları bu takıma başarılar diliyorum.” dedi.

Misyon ve vizyon sahibi, İzmir’in şehircilik geleceğine yön vermek için çalışan genç girşimcilerin Bornova’da ofis açmalarının mutluluk verici olduğunu belirten Bornova Kaymakamı Kadri Canan da, “Şehrimize katkı koymak adına atılan her adımı destekliyorum. Alanlarında uzman genç kardeşlerimizi ve yeni girişimci adayları desteklemek adına aranızdayım. Bu kentte yaşayan herkesin İzmir’e borcu var. Bu anlamda KW Bornova ekibini kutluyor ve yeni ekiplerin kurulmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.