Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İzmir İl Müdürlüğü, Kemalpaşa’daki vatandaşlara daha iyi hizmet vermek amacıyla yeni hizmet binasının resmi temel atma törenini gerçekleştirdi. Törende konuşan Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, bu ve benzeri kamu yatırımlarıyla ilçedeki hizmet ağının daha da güçleneceğini söyledi.

Hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İzmir İl Müdürlüğü, Kemalpaşa’daki yeni hizmet binasının resmi temel atma törenini gerçekleştirdi.

Kemalpaşa Kaymakamı Kamuran Taşbilek, SGK İzmir İl Müdürü Engin Bilgili, çok sayıda bürokrat ve vatandaşın katıldığı törende bir konuşma yapan Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, bu ve benzeri kamu yatırımlarıyla ilçedeki hizmet ağının daha da güçleneceğini söyledi.

Vatandaşların her zaman hızlı ve en iyi şekilde hizmet alması gerektiğini belirten Başkan Uğurlu, “Bu noktada SGK İzmir İl Müdürlüğü, ilçemizdeki vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bir çalışma başlatarak, yeni hizmet binasının temelini attı. Bugün de bu merkezin resmi temel atma töreni yapılıyor. Kemalpaşa Belediyesi olarak, bu hizmet binasının devreye girmesiyle vatandaşımızın daha iyi ve kaliteli hizmet almaya başlayacağına eminiz. SGK İzmir İl Müdürlüğü’ne bu girişimlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Hayırlısı olsun” diye konuştu.

Konuşmasında kamu yatırımlarının her zaman önemli olduğuna işaret eden Başkan Uğurlu, “Devletimizin daha iyi fiziki koşullarda halkımıza hizmet vermesi çok önemli bir konu. Kamudaki bu tür yatırımlar, vatandaşımıza büyük kolaylıklar sağlarken; o kurumda çalışan personele de rahat bir çalışma ortamı sunuyor. Böylece herkesin mutlu olduğu bir işleyiş sürüyor. Biz de belediye olarak, yeni kamu yatırımlarının bölgemize kazandırılmasına büyük önem veriyoruz. Bundan sonra da yenilenen ve yeni kimliğine kavuşan bir Kemalpaşa görmek istiyoruz” ifadesinde bulundu.

HEDEF NİSAN 2015

SGK olarak her zaman hizmet kalitesini daha da yükseltmek için çalıştıklarını belirten SGK İzmir İl Müdürü Engin Bilgili ise bu merkezin tamamlanmasıyla birlikte Kemalpaşa’daki vatandaşların daha rahat hizmet alacaklarını söyledi. Toplam inşaat bedeli 1 milyon 159 bin TL olan Kemalpaşa Sosyal Güvenlik Merkezi’ni kısa sürede tamamlamak istediklerini açıklayan Bilgili, Nisan 2015’te merkezi bitirmeyi hedeflediklerini kaydetti.