Kemalpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kış öncesi hazırlıklarını yoğun şekilde sürdürürken; ilçenin bir çok noktasında yapılan yenileme ve düzenleme çalışmaları da devam ediyor.

Belediye ekiplerinin çalışmaları hakkında bilgi veren Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, belediyeye bağlı 10 ekibin her gün sahada aktif olarak görev yaptığını söyledi. Başkan Uğurlu, “Coğrafi olarak son derece geniş alana sahip olan ilçemizde ekiplerimiz yaygın ve etkin hizmet anlayışına uygun olarak çalışmalarını sürdürüyor. Bizim her noktada vatandaşa ulaşmamız ve onların olası sorunlarına çözüm üretmemiz gerekiyor. Biz bu noktada her türlü özeni gösteriyoruz” dedi.

Belde belediyelerinin de Kemalpaşa Belediyesi’ne katılmasıyla son derece geniş sorumluluk alanına sahip olduklarını ifade eden Başkan Uğurlu, “Bu noktada ilçenin önceliklerini tespit ederek, buna uygun projeler üretmemiz gerekiyordu. Biz, hem stratejik planı hazırlarken hem de belediyecilik hizmetlerindeki çalışmalar için buna uygun çözümler ürettik. Daha sonra da bu projeleri uygulamaya koyduk. Şu anda ekiplerimiz, bu planlara uygun faaliyetlerini sürdürüyor” diye konuştu.

Belediyeye bağlı ekiplerin, haftanın her günü aralıksız çalıştığını vurgulayan Başkan Uğurlu, “Aralarında asfalt, boya, tesisat, elektrik, parke, inşaat ile yol yapım ve onarımın olduğu 10 ekibimiz sahada görev yapıyor. Aquapark’ın yolu tamamlandı. Sütçüler girişinin yol düzenlemeleri de bitmek üzere. Bunun dışında Ulucak ve Bağyurdu’ndaki yol ekiplerimiz de hızlı şekilde yol çalışmalarını sürdürüyor. Biz, yetki alanımızdaki her konuda vatandaşa en iyi hizmeti götürmek için çaba sarf ediyoruz. Bundan sonra da aynı özen ve hassasiyetle çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadesinde bulundu.