Kemalpaşa Belediyesi tarafından başlatılan yol çalışmaları bütün hızıyla devam ederken, belediye, ilçe merkezi ve bağlı mahallelerde renkli parke taşı döşeme çalışması yapıyor.

Kemalpaşa Belediyesi tarafından ilçe merkezi ve eski köy ve belde olan yeni mahallelerde yapılan çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, ilçede başlattığı çalışmalara bir yenisini daha eklediklerini belirterek, mahallelerde renkli parke taşı çalışması başlattıklarını söyledi. Yolları daha modern bir hale getirmek için çalışma başlattıklarını dile getiren Uğurlu, başlattıkları çalışmayı en kısa zamanda ilçe geneline yayacaklarını vurguladı.

Bazı mahallelerde çalışmaların başladığını anlatan Başkan Uğurlu şunları söyledi:

"Kemalpaşa Belediyesi olarak yaptığımız birçok marka ve vizyon projelerimizin yanı sıra ilçe merkezi başta olmak üzere eski belde ve köylerimiz olan yeni mahallelerimizde dahil bütün Kemalpaşa’da renkli parke taşı döşeme çalışması yapacağız. Şuanda ilçemizin bazı mahallelerinde bu çalışmalar yapılıyor. Vatandaşlarımız yolların modern bir görünüme kavuşmasından oldukça memnun. Kemalpaşa Belediyesi olarak adeta şantiyeye dönüştürdüğümüz ilçemizde el değmedik bir yer bırakmayacağız inşallah."

Uğurlu, şuanda 8 Eylül mahallesinde yapılan çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını da ifade ederek, öncelikli bölgelerden başlayıp çalışmaları sürdüreceklerini sözlerine ekledi.