Bayındır Belediyesi tarafından ilki düzenlenen Bayındır Belediyesi Güreş Dostluk Turnuvası, Kapalı Spor Salonu’nda yapılırken, Kirazlı güreşçiler Bayındır’dan 31 madalya kazanarak döndü.

Bayındır, Ödemiş, Tire ve Kiraz ilçelerinden toplam 185 sporcunun katıldığı turnuvaya, Kiraz Belediyesi Güreş Kulübü 54 sporcu ile iştirak etti. Minikler kategorisinde; 7 sporcu birinci, 7 sporcu ikinci, 13 sporcu üçüncü olurken; yıldızlar kategorisinde 3 sporcu birinci, 1 sporcu ikincilik derecesi ile toplamda 31 madalya kazanarak Kirazlıların göğsünü kabarttı.

BAŞKAN ŞENGÜL SPORCULARI KUTLADI

İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü Antrenörü Orhan Erçelik, Kiraz Belediyesi Güreş Kulübü Antrenörü Yüksel Erçelik, Halk Eğitim Merkezi Görevli Antrenörü Oğuzhan Erçelik, Türk Telekom Yatılı İlköğretim Okulu Beden Eğitim Öğretmeni Fatih Kuru ve Türk Telekom YİBO Okul Müdürü Gürcan Akbaş ve güreşçiler, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül ve Belediye Başkan Yardımcısı Ali Cura tarafından karşılandı.

Sporcuların başarısını verdiği yemekle kutlayan Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül, antrenörleri ve sporcuları kutladı, ilçenin adını başarı ile taşıdıkları için teşekkür etti. Başarılı sporculara sürpriz gezi sözü veren Başkan Şengül, gelecek turnuvalarda da aynı başarıyı sürdürmelerini beklediğini belirterek, hatıra fotoğrafı çektirdi.