Kiraz Belediyesi tarafından; 26 Kasım 2014-9 Aralık 2014 Tarihleri arasında, Belediye Durmuş Özçınar Etüd Merkezi’nde, Yönetim Danışmanı Hakan Selçuk tarafından, ücretsiz olarak verilen Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme Dairesi Başkanlığı Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi başarı ile sonuçlandı.

Girişimcilik eğitimini tamamladıktan sonra; kendi işini, 30.000 TL Hibe ya da 70.000 TL faizsiz kredi ile kurabilme hakkı kazanacak olan kursiyerler, kendilerine bu şansı sunan Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül’e teşekkürlerinin sunmak üzere ziyarette bulundu.

Kursiyerler bu kurs ile; iş yeri kurma ve işletme kurallarını öğrenmenin yanı sıra kendilerine öz güven kazandıran Belediye Başkanı Saliha Şengül’e ve eğitmen Hakan Selçuk’a teşekkür ettiler. Günün anısına Başkan Şengül’e çiçeklerini takdim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Belediye Başkanı Saliha Şengül, ’’Her alanda kadınlarımızın aktif ve üretken olmalarını diliyorum ve bu konuda çalışıyorum. Belge almaya hak kazanan girişimci adaylarımızın iş yerlerini açılışında bizzat bulunmayı, her kursiyerimizin kendi işini kurduğuna tanık olmayı görmekten başka bir arzum yok. Kursiyerlere girişimcilik hayatlarında başarılar dilerim’’ diye konuştu.