Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 76. yıldönümü dolayısıyla Menderes Belediyesi tarafından lokma döktürülecek.

Menderes Belediyesi tarafından, 10 Kasım’da, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 76. yıldönümü dolayısıyla lokma döktürülecek. Menderes Cumhuriyet Meydanı’nda döktürülecek 2 bin kişilik lokmanın yanı sıra öğlen namazı öncesi mevlüt okutulacak.

Gerçekleşecek etkinlikle alakalı konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü aramızdan ayrılışının 76. yıldönümünde özlemle,minnetle ve şükranla anıyoruz. Ülkesi ve milleti için son nefesine kadar hizmet etmiş, bütün dünyanın saygısını kazanmış bir lideri 76 yıldır her gün artan bir sevgiyle kalplerimizde taşıyoruz. Miras bıraktığı değerlere sahip çıkmak en büyük görevimiz. Onun bizlere bıraktığı bağımsızlık ve özgürlük meşalesi sonsuza kadar sönmeyecektir. Bu kapsamda Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile ebediyete intikal eden aziz şehitlerimiz için Menderes Belediyesi olarak lokma döktüreceğiz, mevlüt okutacağız. Ruhları şad olsun“ diye konuştu.