Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ve yönetimi, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ı makamında ziyaret etti.

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ve yönetimini makamında ağırladı. Ziyarete MHP Aliağa İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve kadın kolları yönetimi katıldı. Yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Serkan Acar, Aydemir ve yönetimine belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi. MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir ise Aliağa Belediyesinin ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Serkan Acar’a yönetimi ve Aliağa halkı adına teşekkür etti. Son iki buçuk yılda Aliağa’nın önemli hizmetlerle tanıştığını görmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden MHP Aliağa İlçe Başkanı Abdurrahim Aydemir, Aliağa için hep birlikte çalışmaya devam edeceklerinin altını çizdi. Aliağa’nın sosyal donatı alanları, rekreasyon alanları, plaj ve sosyal tesisleri ile modern bir kent olma yolunda hızla ilerlediğini belirten Aydemir, yapılan çalışmaların Aliağa’nın çehresini değiştiğini ifade etti.

Yapılan ziyarette, MHP Aliağa kadın kolları yönetimi, Başkan Serkan Acar’a yaptığı hizmetlerden ötürü çiçek takdim etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.