“Minik Eller, Huzurlu Kalpler” projesi kapsamında huzurevi sakinleri ile minik öğrenciler, hem huzurevinde hem de okullarda toplam 6 etkinlik düzenledi.

Gönüllülük esasına dayalı olarak yürütülen ve kuşaklar arası aktarımı amaçlayan “Minik Eller, Huzurlu Kalpler” projesinin final sunumu Balçova İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Atilla, şube müdürleri Durali Çolak ve Erdal Bayhan, okul müdürleri, Narlıdere Huzurevi sakinleri ve öğrencilerin katılımıyla Vali Kutlu Aktaş İlkokulu’nda gerçekleştirildi.

Proje kapsamında Vali Kutlu Aktaş İlkokulu ve Mehlika Emir Altay Anaokulu öğrencileri, Narlıdere Huzurevi sakini büyükleriyle, hem huzurevinde, hem de okullarında 6 etkinlikle bir araya geldi. Atık malzemelerden kuş evi yapımı, sözel beceri ve zeka oyunları ile şarkı söyleme temalı olarak yürütülen proje başarıyla sonuçlandırıldı. Proje sunumunda, Vali Kutlu Aktaş İlkokulu ve Mehlika Emir Altay Anaokulu öğrencilerinin gösterileri izleyenlere hem duygusal hem de neşeli anlar yaşattı. Proje, Yaşlılar Haftası ve Orman Haftası da olması nedeniyle okul bahçesindeki “Ulu Çınarların Gölgesinde Fidan Dikimi Etkinliği” ile tamamlandı.