Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MUSİAD) İzmir Başkanı Ümit Ülkü 03-09 Kasım Organ Bağışı Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı. Ülkü, organ bağışı çağrısında bulunarak, “Bağışladığınız her organ yaşama tutunan bir insan anlamına geliyor” dedi.

MÜSİAD İzmir Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Ülkü, Organ Bağışı Haftası münasebetiyle yayınladığı mesajda, organ bağışı haftası vesilesiyle organ bağışına dikkati çekmek ve organ bağışı bilinci oluşturmak istediklerini kaydetti. Ülkü, tüm vatandaşlara çağrıda bulunarak, "Bir gün sizin de sağlığınız bozulabilir ve organa ihtiyaç duyabilirsiniz. Organ bağışı, tedavileri süren hastalarımız için yaşam umududur. Tüm vatandaşlarımızı ‘organ bağışı’ konusunda duyarlı olmaya davet ediyoruz.Bu konuda basın yayın kuruluşlarımıza da önemli görevler düşmektedir” dedi.

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİMİZ SÜRÜYOR

Sosyal sorumluluk projelerini de artarak ve yeni atılımlarla birlikte sürdürdüklerini söyleyen Ülkü, “MÜSİAD İzmir olarak Kasım ayı içinde Kızılay Ege Bölgesi Kan Merkezi ile birlikte gerçekleştirecek olduğumuz "Sağlığımız İçin Kan Verelim" Kan Bağışı Kampanyasıdüzenleyerek toplumsal duyarlılığa dikkat çekmek ve sosyal sorumluluk çerçevesindekatkı koymak istiyoruz” dedi.