İzmir Optimum Outlet’in geleneksel Sonbahar-Kış kreasyonları defilesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda gerçekleştirildi. Seçkin markaların 2014-2015 tasarımlarının tanıtıldığı defilede 2014 Miss&Mr Model Of Turkey yarışmasının finalistleri ile Rönesans Ajans’ın başarılı mankenleri podyuma çıktı.

Koreografisi ve stilistliğini Rönesans Ajans’ın üstlendiği bu çok özel defilede, yeni koleksiyonlar ilk kez görücüye çıktı. Defile, 29 Ekim Bayramı etkinlikleri kapsamında Robot Dans ve Keman gösterilerinin de eklenmesiyle tam bir şova dönüştü. İzmir’in en çok ziyaret edilen alışveriş ve yaşam merkezi Optimum Outlet, gerçekleştirdiği moda şovuyla daha da renklendi. 29 Ekim’de gösterişli bir organizasyona ev sahipliği yapan Optimum Outlet’te podyuma 2014 Miss - Mr Model of Turkey finalistleri çıktı. Birbirinden seçkin markaların Sonbahar- Kış koleksiyonlarının sergilendiği defilede; binlerce marka ve yüzlerce mağaza ile hizmet veren Optimum Outlet’intrendlere yön verdiği bir kez daha gözler önüne serildi.

Binlerce ziyaretçinin izlediği defilede Miss&Mr. Model of Turkey yarışmasının finalistleri, 2014-2015 Sonbahar-Kış koleksiyonlarını sergiledi. Optimum Outlet’inLoft, Oxxo, Adil Işık, Batik, Ramsey, Kip, Koton Kids, Koton ve Mudogibi önde gelen markaların başarılı tasarımları, defileyi izleyenleri büyüledi.

İzmir Optimum Outlet’teki stylingi İpek Örük, koreografisi Akif Örük tarafından yapılan organizasyon, Rönesans Model Ajans’ın katkılarıyla gerçekleştirdi. Defile, cemiyet hayatının renkli simaları, modaseverler ve basının geniş katılımına sahne oldu. Defile sonrasında açıklama yapan Optimum Avmyetkilileri, Outlet konseptinin trend ve stil sahibi olmaya engel teşkil etmediğini belirterek, “Kaliteli ve kazançlı alışveriş fırsatları Optimum’da, üstelik her gün indirim avantajıyla” şeklinde konuştu.